The Wine Inside отива в “Регион”, Стария Несебър

Скъпи читатели на The Wine Inside,

Сезонът започна! От днес до края на септември ние ще бъдем – често физически, и винаги – духом, в „Регион“ в Стария Несебър! Каним ви и вас на нашата запазена маса, която винаги ще очаква читателите и приятелите на The Wine Inside.  А защо лятото „адресът“ на The Wine Inside ще бъде в „Регион“?


Защото искаме да подкрепим  едно прекрасно винено място – магазинче и бар с уютна градина, което предлага само български вина с отлична и богата селекция от различните винени региони на страната.

Защото прекрасното младо семейство – Ани и Панайот Георгиеви, които са негови собственици, са се посветили на мисията да бъдат посланици на българското вино, и най-вече на малките семейни изби и техните висококачествени вина от лимитирани серии.

Защото в „Регион“ ще ви посрещнат със сърдечност и усмивка и ще ви предложат качество и коректни цени, които рязко контрастират с масовата философия на туристическия бранш, че лятото „ден година храни“ и „този я се върне повече, я не…“. Регион не е за един сезон!

Защото места като това са наистина благословение, и то не само по Черноморието, и ние, като винени любители, трябва да полагаме грижа те не само да оцелеят и да се развиват, но и да бъдат добрият пример, който да се умножава и проявява и на други места в страната.

Защото доброто заслужава да бъде подкрепено!

И така, очаквайте нас  и нашите събития в „Регион“. И не забравяйте, ако минавате край Стария Несебър, пък и по Черноморието, да се отбиете на по чаша вино. Адресът е: Стария Несебър, ул. Хемус 4.  Имате запазена маса! (Членовете на Винения клуб на The Wine Inside ще получат и отстъпка от 10% при представяне на клубната си карта.)

А всеки от вас, без изключение, който се отбележи във фейсбук от „Регион“, като отбележи и The Wine Inside, има шанса да получи специален подарък от нас в началото на октомври!

Сезонът започна! Насладете му се! И наздраве!